Gabon zainteresovan za saradnju sa Galenikom

Bez autora
May 26 2010

Ministar spoljnih poslova Gabona Pol Tungi izjavio je da je ta zemlja zainteresovana sa saradnju sa Galenikom. Ministar Tungi je u razgovoru sa direktorom Galenike Nenadom Ognjenovićem izrazio spremnost i želju da se saradnja farmaceutske industrije Gabona i beogradske Galenike ostvari u najkraćem vremenskom roku. Tungi je tokom posete Galenici 25. maja kazao da bi saradnja sa srpskom farmaceutskom kompanijom predstavljala deo "duboke transformacije i reforme Gabona" čiji je cilj, između ostalog, stvaranje industrijskog Gabona. Delegacija Gabona je boravila u poseti Beogradu 24. i 25. maja, tokom koje se ministar Pol Tunga sastao sa srpskim premijerom Mirkom Cvetkovićem i ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem.

Gabon zainteresovan za saradnju sa GalenikomMinistar spoljnih poslova Gabona Pol Tungi izjavio je da je ta zemlja zainteresovana sa saradnju sa Galenikom, saopštila je u sredu najstarija farmaceutska kompanija u Srbiji i regionu.

Kako se navodi, ministar Tungi je u razgovoru sa direktorom Galenike Nenadom Ognjenovićem izrazio spremnost i želju da se saradnja farmaceutske industrije Gabona i beogradske Galenike ostvari u najkraćem vremenskom roku.

Tungi je tokom posete Galenici 25. maja kazao da bi saradnja sa srpskom farmaceutskom kompanijom predstavljala deo "duboke transformacije i reforme Gabona" čiji je cilj, između ostalog, stvaranje industrijskog Gabona.

Delegacija Gabona je boravila u poseti Beogradu 24. i 25. maja, tokom koje se ministar Pol Tunga sastao sa srpskim premijerom Mirkom Cvetkovićem i ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik